PRISLISTA

60 minuter: 470 kr
90 minuter: 690 kr
120 minuter: 850 kr

Erbjudande: Boka 90 minuter eller 120 minuter behandling och får 30 minuter bastu på köpet.

 

VÅRA BEHANDLINGAR


Traditionell thaimassage
Den traditionella thaimassagen är en mer djupgående massage som påminner som oljemassagen. Den tar på djupet av dina muskler och ger en god effekt på blodtillförseln och musklernas flexibilitet.

Aromamassage
En mjuk och avslappnande behandling som skapar harmoni i din kropp. Njut av en rogivande behandling med väldoftande oljor. Behandlingen genomförs med eteriska oljor som stimulerar kroppens funktioner.

Oljemassage
En blandning av en djupgående thaimassage och aromamassage. Detta är en behaglig och mjukgörande helkroppsmassage. Du kan även välja att göra behandligen med en varm olja.

Hot Stone Massage
En massagebehandling som kombineras av varma lavastenar och väldoftande aromaoljor. Behandlingen är ett tillägg till oljemassagen för att ge en djupare effekt på dina muskler. Behandlingen löser upp muskelknutor och lindrar smärta.

Sportmassage
En djupgående massage för dig som är aktiv med din träning. Sportmassagen är intensiv och effektiv till din kropp som utsätts för hård belastning.

Örtmassage
Massagen görs av tygbollar fyllda med thailändska växter. Växterna har en läkande kraft mot infektioner och skapar en harmoni i din kropp. Tygbollsmassagen används som en slags välgörande massage och kan minska inflammation samt svullnaden i dina muskler.

Fotmassage
Njut av en välgörande och behaglig fotmassage. Behandlingen är perfekt för dig med trötta fötter då den gör att dina fötter återfår energi och spänst. Det är inte bara avslappnande och skönt utan behandlingen ökar även blodcirkulationen i kroppen.

 

BEHANDLINGAR & SPA


Helkropps scrub

Njut av en underbar scrub som passar just din hudtyp. Behandlingen eliminerar gamla hudceller och mjukgör din hud. Scruben skapar en balans i huden och ökar även din blodcirkulation.

Guld scrub
Unna dig själv en lyxig och mjukgörande scrub med 24 karat guldstoft. Detta är en behaglig behandling som skapar balans i din kropp.

Infraröd bastu
Njut av en härlig stund i vår infraröda bastu. Med bastuns strålning går värmen direkt in i kroppen och även tre gånger djupare än i en vanlig bastu. Den djupa uppvärmningen ökar din blodcirkulation och stimulerar ditt hjärta. Den Infraröda bastun har många positiva effekter på leder, muskler och även immunsystemet. I våra 90 och 120 minuters behandlingar ingår 30 minuter i vår infraröda bastu.

Prislista | Infraröd bastu
1 person 200 kr/timme
2 personer 300 kr/timme
3 personer 400 kr/timme

KONTAKTUPPGIFTER

Natthanas Spa & Massage

Framnäsvägen 22A
352 39 Växjö

Telefon: 0470-618 88
E-post: info@natthanas.se

Boka tid