PRISLISTA

45 minuter 450:-
60 minuter 520:-

90 minuter 750:-

Obs! Vid bokning av söndagstid tillkommer 100 kr/h.

 

VÅRA BEHANDLINGAR


Traditionell thaimassage
Den traditionella thaimassagen är en mer djupgående massage som påminner som oljemassagen. Den tar på djupet av dina muskler och ger en god effekt på blodtillförseln och musklernas flexibilitet.

Aromamassage
En mjuk och avslappnande behandling som skapar harmoni i din kropp. Njut av en rogivande behandling med väldoftande oljor. Behandlingen genomförs med eteriska oljor som stimulerar kroppens funktioner.

Oljemassage
En blandning av en djupgående thaimassage och aromamassage. Detta är en behaglig och mjukgörande helkroppsmassage. Du kan även välja att göra behandlingen med en varm olja.

Hot Stone Massage
En massagebehandling som kombineras av varma lavastenar och väldoftande aromaoljor. Behandlingen är ett tillägg till oljemassagen för att ge en djupare effekt på dina muskler. Behandlingen löser upp muskelknutor och lindrar smärta.

Sportmassage
En djupgående massage för dig som är aktiv med din träning. Sportmassagen är intensiv och effektiv till din kropp som utsätts för hård belastning.

Örtmassage
Massagen görs av tygbollar fyllda med thailändska växter. Växterna har en läkande kraft mot infektioner och skapar en harmoni i din kropp. Tygbollsmassagen används som en slags välgörande massage och kan minska inflammation samt svullnaden i dina muskler.

Fotmassage
Njut av en välgörande och behaglig fotmassage. Behandlingen är perfekt för dig med trötta fötter då den gör att dina fötter återfår energi och spänst. Det är inte bara avslappnande och skönt utan behandlingen ökar även blodcirkulationen i kroppen.

Ryggmassage
En djupgående ryggmassage som mjukar upp spänningar och muskler i både rygg, nacke, axlar och skulderblad. Det kan vara så att du vill ha avkoppling eller har ett specifikt problem, ryggmassage kan motverka trötthet och förebygga smärta i stora delar av kroppen. För många bidrar regelbunden behandling till sinnesharmoni, stärkt immunförsvar och en mer rörlig och mjukare kropp.

Huvudmassage
Huvudmassage är en rogivande behandling av axlar, huvud och ansikte. En hektisk livsstil med dagligt överflöd av information via internet och andra kanaler gör mångas nervsystem överbelastat, som i sin tur har stress och trötthet som påföljd. Den här typen av massage ökar tillförseln av syre upp i huvudet, något som kan både lindra och förebygga trötthet, migrän och spänningshuvudvärk. Regelbunden huvudmassage får musklerna att slappna av och välkomnar sinnet till stillhet.

Gravidmassage
Under tiden som gravid förändras kroppen vilket kan leda till trötta, spända och ömma muskler och leder. Hos oss på Natthanas utförs gravidmassage på en specialutformad gravidkudde. Detta gör att du kan ligga avslappnat och bekvämt på mage under din behandling. Vi ser till att ta oss an dina önskemål på allra bästa sätt, för oss är det viktigt att din massage blir så behaglig och avkopplande som möjligt.

En perfekt behandling för gravida som passerat graviditetsvecka 16 till 8 månader.

 

Infraröd bastu
Njut av en härlig stund i vår infraröda bastu. Med bastuns strålning går värmen direkt in i kroppen och även tre gånger djupare än i en vanlig bastu. Den djupa uppvärmningen ökar din blodcirkulation och stimulerar ditt hjärta. Den Infraröda bastun har många positiva effekter på leder, muskler och även immunsystemet. 

Prislista | Infraröd bastu
1 person 200 kr/timme
2 personer 300 kr/timme
3 personer 400 kr/timme

För att boka bastu: ring eller sms:a 072-3872137.

 

KONTAKTUPPGIFTER

Natthanas Spa & Massage

Framnäsvägen 22A
352 39 Växjö

Telefon: 0470-618 88
E-post: info@natthanas.se

Boka tid