PRISLISTA

OBS: Priserna kommer att höjas den 1 oktober 2024.

Nedan priser gäller om inte anges nedan i behandlingsmenyn:

30 minuter 390:- (erbjuds i utvalda behandlingar)
45 minuter 490:-
60 minuter 590:-

90 minuter 850:-
120 minuter 1150:-

HELGBOKNING
Vid bokning av lördag eller söndag tillkommer 100 kr/h (detta gäller även dig som bokat via Epassi eller presentkort).

DIN BOKADE TID
Du hittar ditt bokningsnummer längre ner i din bokningsbekräftelse.

Vi har en hög efterfrågan på våra tider och kan därav vid vissa tillfällen behöva uppdatera din bokade tid med en mindre ändring på tiden, håll utkik på din bokning inför ditt besök. Vi informerar dig givetvis så ändringen passar dig. 

 

VÅRA BEHANDLINGAR


Traditionell thaimassage
Den traditionella thaimassagen är en mer djupgående massage som påminner som oljemassagen. Den tar på djupet av dina muskler och ger en god effekt på blodtillförseln och musklernas flexibilitet.

Aromamassage
En mjuk och avslappnande behandling som skapar harmoni i din kropp. Njut av en rogivande behandling med väldoftande oljor. Behandlingen genomförs med eteriska oljor som stimulerar kroppens funktioner.

Oljemassage
En blandning av en djupgående thaimassage och aromamassage. Detta är en behaglig och mjukgörande helkroppsmassage. Du kan även välja att få behandlingen med en varm olja.

Sportmassage
En djupgående massage för dig som är aktiv med din träning. Sportmassagen är intensiv och effektiv till din kropp som utsätts för hård belastning.

Fotmassage
Njut av en välgörande och behaglig fotmassage. Behandlingen är perfekt för dig med trötta fötter då den gör att dina fötter återfår energi och spänst. Det är inte bara avslappnande och skönt utan behandlingen ökar även blodcirkulationen i kroppen.

Ryggmassage
En djupgående ryggmassage som mjukar upp spänningar och muskler i både rygg, nacke, axlar och skulderblad. Det kan vara så att du vill ha avkoppling eller har ett specifikt problem, ryggmassage kan motverka trötthet och förebygga smärta i stora delar av kroppen. För många bidrar regelbunden behandling till sinnesharmoni, stärkt immunförsvar och en mer rörlig och mjukare kropp.

Huvudmassage
Bra behandling mot migrän. Huvudmassage är en rogivande behandling av axlar, huvud och ansikte. En hektisk livsstil med dagligt överflöd av information via internet och andra kanaler gör mångas nervsystem överbelastat, som i sin tur har stress och trötthet som påföljd. Den här typen av massage ökar tillförseln av syre upp i huvudet, något som kan både lindra och förebygga trötthet, migrän och spänningshuvudvärk. Regelbunden huvudmassage får musklerna att slappna av och välkomnar sinnet till stillhet.

Benmassage
En behaglig halvkroppsmassage som behandlar fötter, vrister, höft, knän och svanskotan som lindrar muskelspänningar.

Hot Stone Massage
En massagebehandling som kombineras av varma lavastenar och väldoftande aromaoljor. Behandlingen är ett tillägg till oljemassagen för att ge en djupare effekt på dina muskler. Behandlingen löser upp muskelknutor och lindrar smärta.

60 minuter 650 kr.
90 minuter 950 kr.
120 minuter 1200 kr.

Gravidmassage
Under tiden som gravid förändras kroppen vilket kan leda till trötta, spända och ömma muskler och leder. Hos oss på Natthanas utförs gravidmassage på en specialutformad gravidkudde. Detta gör att du kan ligga avslappnat och bekvämt på mage under din behandling. Vi ser till att ta oss an dina önskemål på allra bästa sätt, för oss är det viktigt att din massage blir så behaglig och avkopplande som möjligt.

En perfekt behandling för gravida som passerat graviditetsvecka 16 till 8 månader.

60 minuter 650 kr.
90 minuter 950 kr.
120 minuter 1200 kr.

Information om om IR-bastun
Vi har tidigare erbjudit en IR-bastu på salongen men pga en hög efterfrågan på massagetider har vi har beslutat att göra om denna delen av lokalen till ytterligare ett massagerum för att möta den ökade efterfrågan.

AVBOKNINGSREGLER

Möjlighet finns att avboka din massagetid fram till 5 timmar innan din bokade behandlingstid, avbokningen måste ske via bokningsbekräftelsen du fick från Bokadirekt. Vi har ej möjlighet att svara i telefon eller läsa sms/mail under dagtid när salongen är öppen.

Från 5 timmar innan din bokade massage blir din bokning bindande vilket betyder att du kommer att debiteras för den totala summan för din bokning oavsett om du dyker upp sent till din behandling eller inte alls. Om du inte dyker upp på din bokade massagetid kommer du att debiteras med en faktura. 

Tiden för din bokade behandling gäller under tiden som du har bokat din massage, möjlighet finns därför inte att flytta fram massagetiden om du kommer sent till din behandling.

Vi hälsar er varmt välkomna!

 

KONTAKTUPPGIFTER

Natthanas Spa & Massage

Framnäsvägen 22A
352 39 Växjö

Telefon: 0470-618 88
(innan 10.00)
E-post: info@natthanas.se

Boka tid