OM NATTHANAS SPA & MASSAGE

 

Är du intresserad av att prova thaimassage i Växjö? Med en lång erfarenhet hjälper vi personer med deras stela muskler dagligen. Vi erbjuder klassiska och thailändska behandlingar i vår salong som finns belägen i Växjö. Vi har hjälpt kunder som har haft migrän, spänningar i muskler och stelhet som vi har lyckats bota med hjälp av vår djupgående massage. Unna dig eller någon du bryr dig om en välgörande behandling. Den djupgående thaimassage har många fördelar. Den tar både på djupet av dina muskler och ger en god effekt på blodtillförseln och musklernas flexibilitet. Boka en tid för en avslappnande behandling som skapar harmoni i din kropp.

VÅRA ÖPPETTIDER

Måndag-fredag: 10.00-19.00
Lördag: 10.00-18.00
Söndag: stängt

Röda dagar = stängt.

Sommarstängt: 13 juli-12 augusti 2024.
Julstängt: 23-26 & 31 dec 2024 samt 1 & 6 januari 2025.

PARKERING

Vi erbjuder gratis parkeringsplatser till dig som har en bokad massagetid, våra parkeringsplatser finns i anslutning till entrén och är markerade med vår logga.

 

VÅRA AVBOKNINGSREGLER

Möjlighet finns att avboka din massagetid fram till 5 timmar innan din bokade behandlingstid, avbokningen måste ske via bokningsbekräftelsen du fick från Bokadirekt. Vi har ej möjlighet att svara i telefon eller läsa sms/mail under dagtid när salongen är öppen.

Från 5 timmar innan din bokade massage blir din bokning bindande vilket betyder att du kommer att debiteras för den totala summan för din bokning oavsett om du dyker upp sent till din behandling eller inte alls. Om du inte dyker upp på din bokade massagetid kommer du att debiteras med en faktura.

Tiden för din bokade behandling gäller under tiden som du har bokat din massage, möjlighet finns därför inte att flytta fram massagetiden om du kommer sent till din behandling.

Vi hälsar er varmt välkomna!

 

VI SÖKER THAIMASSÖRER TILL VÅR SALONG!

Nu söker vi två nya thaimassörer till vår salong i Växjö. Är du en utbildad thaimassör med goda erfarenheter inom djupgående thaimassage? Då kanske du är vår nya kollega!

Vi söker dig som:

  • Är utbildad i thaimassage.
  • Som är kunnig i djupgående thaimassage.
  • Du får gärna ha ett extra intresse och fokus på massage för nacke, axlar och rygg.
  • Språk: thailändska och svenska.

Om tjänsterna:
– Möjlighet till halvtid eller heltidstjänster.

Välkommen att skicka in din ansökan till oss: info@natthanas.se eller ring oss på: 072-3872137

 

KONTAKTUPPGIFTER

Natthanas Spa & Massage

Framnäsvägen 22A
352 39 Växjö

Telefon: 0470-618 88
(innan 10.00)
E-post: info@natthanas.se

Boka tid

Vi erbjuder vanlig massage och thaimassage i vår salong som finns belägen i Växjö.
Välkommen till Natthanas Spa & Massage.